Taustakuva: Turbiini peltomaisema

Työpaikat

Työmaavalvoja

Haemme työmaavalvojaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu hakijan suuntautumisesta riippuen mm. asiakkaidemme investointiprojektien mekaanista sekä rakennus- ja turvallisuusteknistä työmaavalvontaa. Tehtävään voi sisältyä myös työmaavalvonnan ja tarkastustoiminnan kehitystehtäviä valittavan henkilön taustasta ja kiinnostuksesta riippuen.

Haettavan työntekijän ensisijainen työskentelypaikka sijaitsee Oulussa mutta myös Tampereen toimistolla työskentely on mahdollista. Työhön kuuluu matkustamista Suomessa. Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta (kone- tai rakennustekniikka, insinööri tai diplomi-insinööri). Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä joko teollisuudesta tai energiasektorilta. Toivomme hakijalta hyvää kirjallista ja suullista englanninkielen taitoa. Tarjoamme monipuolisen työn innostavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä työhakemus osoitteeseen teemu.lauronen@northwindconsulting.fi. Lisätietoja saat yllämainitusta sähköpostiosoitteesta tai soittamalla perjantaisin klo 12–14 Managing Director Teemu Lauronen 0440766400.